• underside slide01
 • underside slide04
 • underside slide02
 • underside slide03

ÅRLIGT EFTERSYN

 • Årligt Eftersyn

  Årligt Eftersyn

  Eftersyn er en vigtig del af protesebehandlingens succes. De nye tænder har behov for samme vedligeholdelse som de naturlige tænder – minimum en gang om året. Her vil protesens pasform blive undersøgt samt kontrol af slimhinden for evt. sygdomme i munden. Forandringer af gummerne sker ganske langsomt og symptomfrit og protesen kan opnå så dårlig pasform, at det giver en uheldig belastning af gummerne. En ustabil protese kan få gummen til at svinde hurtigere, nedsætte tyggeevnen samt ændre dit udseende.

  Ved det årlige eftersyn tilbydes en rensning og oppolering af protesen for tandsten og misfarvinger, så den fremstår frisk og ren.
 • Kvalitet

  Kvalitet

  Gå direkte til specialisten. Der er en række gode grunde til at vælge mig som din behandler, når du får brug for en tandprotese. Som autoriseret klinisk tandtekniker er jeg specialuddannet til at fremstille tandproteser og til at modtage og behandle dig direkte her på klinikken. Hele uddannelsen er koncentreret om netop denne gren af moderne tandbehandling.

  Her er det mig der forestår hele behandlingsforløbet, og fremstiller tandprotesen på mit eget laboratorium. Det er en stor fordel at kende dit udseende og din personlighed, når jeg skal fremstille en unik tandprotese efter dine ønsker. For du er også en meget vigtig del af processen - du er med i forløbet fra start til slut.
  • Vi gennemgår dine muligheder - både behandlingsmæssigt og økonomisk.
  • Du er med til at vælge tændernes facon og farve.
  • Du er med til at godkende og rette på selve tandopstillingen inden tandprotesen færdiggøres. På den måde har du stor indflydelse på dit udseende; intet bliver lavet færdigt uden din godkendelse.

  Jeg gør også meget ud af at informere dig om tilvænningen, den daglige brug og vedligeholdelse af tandprotesen. Der vil også næsten altid være behov for mindre tilretninger af en ny tandprotese og det er vigtigt at du altid kommer, hvis der er noget der trykker eller gør ondt. Der er ingen tidsfrist for disse tilretninger, ligesom det selvfølgelig altid er gratis - jeg er først tilfreds når du er tilfreds og vil hellere have, at du kommer en gang for meget end en gang for lidt.

  Kvalitet er mange ting. Ordet kvalitet er nemt at bruge... og i forbindelse med tandprotetisk arbejde kan det bruges om materialerne, pasformen og funktionen. Jeg bruger altid de bedste materialer, men den vigtigste kvalitet i en tandprotese ligger først og fremmest i selve “håndværket”. Det er min faglige kunnen som tandtekniker der afgør kvaliteten. Det kræver omhyggelighed og præcision at opnå en optimal pasform og tyggeevne, og det kræver æstetisk sans at tilpasse en tandproteses udseende, så den harmonerer til dit ansigt og fremstår så naturtro som muligt.

  Jeg hjælper dig hele vejen indtil du er 100 % tilfreds med din nye protese.
 • Garanti & Service

  Garanti & Service

  Garantien omfatter, der kun gives garanti ved køb af nye tandproteser. Garantien omfatter både brud som følge af materialefejl samt fremstillingsfejl. Endvidere dækker garantien, hvis tænderne eller basismaterialet ikke holder farven.

  Garantibetingelser: garantien ydes under forudsætning af, at du for foretaget et årligt eftersyn her på klinikken. Kontroleftersynet koster et mindre beløb. Skulle det blive nødvendigt at foretage omfattende tilpasninger til forandringer af munden og gummer, honoreres dette særskilt. Hvis ønsket kan prisoverslag gives på forhånd.

  Garantien omfatter ikke, brud eller skader som følge af fejlagtig vedligeholdelse. Derfor bør du altid følge klinikkens anvisninger vedrørende den daglige vedligeholdelse. Garantien omfatter heller ikke brud som følge af tab eller andre hændelige uheld. Endelig dækker garantien ikke, hvis tandprotesen skulle blive skadet som følge af forkert opbevaring i kortere eller længere perioder, hvor den har været ude af munden. Da munden og gummerne som resten af kroppen forandrer sig med alderen og ved f.eks. sygdom, omfatter garantien ikke protesens pasform.

  Men derudover yder jeg også en udstrakt service overfor min kunder, hvis der er problemer med tandprotesen - det er der ingen tidsfrist for... Jeg går meget langt for, at du er tilfreds med mit arbejde, men det er altid en god ide at komme til det årlige eftersyn, så jeg kan opdage eventuelle forandringer, der på sigt kan skade tandprotesen.
 • God mundhygiejne

  God mundhygiejne

  Gode råd om tandprotese og mundhygiejne. Husk nøglen til god mundhygiejne og en succesfuld fremtid med dine nye tænder er daglig rengøring af protesen, gummer og de naturlige tænder.
  • Børst protesen mindst 2 gange dagligt
  • Brug ikke tandpasta. Det indeholder slibemiddel, som ridser protesen overflade. Anvend i stedet et rensemiddel, der er beregnet til rensning af tandproteser.
  • Børst gummer, de naturlige tænder og implantater, med tandpasta.
  • Skyld protesen og munden efter hvert måltid.

Bestil en tid

Skriv eller ring til mig og bestil en tid