• underside slide03
 • underside slide01
 • underside slide04
 • underside slide02

TILSKUD TIL TANDPROTESE

 • Tilskud

  Tilskud

  Vi følger Esbjerg kommunes prisaftale. Er du pensionist kan du muligvis få op til 85 % i tilskud til din nye tandprotese, jeg hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen.

  Klinikken følgerer prisaftalen med Esbjerg Kommune og Fanø Kommune, men hjælper naturligvis gerne med ansøgninger til andre kommuner.

  Er du medlem af "Danmark" i gruppe 1 eller 2 får du også tilskud til din protese.

  Det anbefales at du kommer ind til en GRATIS og uforpligtende undersøgelse, så vi sammen kan finde den protese som vil passe bedst til dig.

  Ligesom det er muligt at benytte vores finanseringsordning LKT abonnement, der er helt uden gebyr.

  Alle proteser fremstilles på eget laboratorium, i kvalitets materialer.
 • Tilskud til proteser

  Tilskud til proteser

  Klinikkens personale er gerne behjælpelig med information om forskellige tilskudsmuligheder og evt. udfyldelse af ansøgningsskema til kommunen.

  - Er du pensionist og berettiget til udvidet helbredstillæg, er der mulighed for at få op til 85 % i tilskud til udgifterne til tandprotesebehandlingen.

  Yderligere kan du søge om personligt tillæg til egenbetalingen.

  Klinikken hjælper dig med et overslag til kommunen.

  Behandlingen må først påbegyndes, når bevillingen er godkendt.

  - Er du medlem af sygeforskringen "Danmark" i gruppe 1 eller 2 har du mulighed for at få tilskud til protesebehandlingen.
 • Tandabonnement

  Tandabonnement

  Det er ofte en økonomisk belastning at skulle have ny tandprotese. På klinikken mener vi ikke økonomien skal være en hindring. Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere tilbyder vi abonnement til tandprotesen. Tandproteseabonnementet gør, at du kan fordele udgiften til protesen over en længere periode, så det passer din økonomi.

  Vi kalder det 0,- renter; 0,- udbetaling; 0,- gebyrer.

  Du betaler med andre ord ikke mere end hvad behandlingen koster men kan fordele udgiften til tandproteser over en længere periode.

Bestil en tid

Skriv eller ring til mig og bestil en tid