PlaySafe

Jeg fremstiller også PlaySafe tandbeskytter. Når der dyrkes idræt kan der også ske uheld. Vi vil gerne sikre vores børn og os selv, når vi dyrker idræt. En albue i ansigtet eller et fald kan forårsage store og langvarige tandskader, så det er vigtigt at beskytte sin mund. Dette kan gøres ved at anvende en tandbeskytter, når vi udøver idræt.

De forskellige tandbeskyttere er ikke af samme kvalitet. Playsafe tandbeskytter fremstilles individuelt til idrætsudøverens mund og indeholder mindst 2 lag med med en nøjagtig gengivelse af underkæbens tyggeflader. Generelt kan de fremstilles i klubfarver og med idrætsudøverens navn.

Sammenligner vi en individuelt fremstillet Playsafe tandbeskytter med en ”bite & boil” konstruktion viser Playsafe tandbeskytter en signifikant fordel.

Playsafe tandbeskytter passer perfekt på tænderne i munden på idrætsudøveren, flytter sig ikke og tillader frit åndedræt. Efter kort tids brug tilpasser man sig tandbeskytteren, således at det faktisk er muligt at tale normalt, når man anvender den.

”Bite & boil” tandbeskyttere passer ikke perfekt på tænderne og kan flytte sig i munden. Idrætsudøveren skal holde tandbeskytteren fast på tænderne ved at bide sammen, hvilket hindrer optimal vejrtrækning og idrætsudøvelse.

Så kære sportsudøver eller forældre til samme. En tandbeskytter er individuelt fremstillet af uddannet personale svarende til retningslinjerne for Playsafe tandbeskytter. For at få lavet en professionel tandbeskytter skal du skal blot besøge din tandlæge for, at få taget et aftryk af din overkæbe og underkæbe. Derefter sender tandlægen aftrykkene til laboratoriet, som fremstiller en Playsafe tandbeskytter, udformet og i den farve / de farver, som du har aftalt med tandlægen. Den færdige tandbeskytter afleveres til tandlægen som tjekker og afleverer den til dig.

God fornøjelse med sikker idræt.

Esbjerg Tønder inez@ditnyesmil.dk